2011 m. rugsėjo 23 d., penktadienis

Karinių automobilių paroda Vilniuje (arba kaip mes ieškojome tanko)


Tikriausia 50 procentų vilniečių kiekvieną dieną bent po kartą pravažiuoja Olandų žiedu Antakalnyje. Tikriausiai iš jų visų kokia pusė yra bent kartą atkreipę dėmesį į didelį užrašą ant tvoros, kviečiantį aplanyti karinių automobilių parodą. Tikriausiai tik koks 1 procentas ten iš tikrųjų užsuka. O tą padaryti vertėtų kiekvienam, nes tai, kas ten eksponuojama ir kiek tų eksponatų yra - tikrai padaro įspūdį. Jei atvirai, tai važiavau su savo trimečiu mažuoju pažiūrėti tanko, na gal dar kokio sukvežimio ar džipo. . . Užtrukom ten nei daug nei mažai - beveik tris valandas.
Mums labai patiko, nes tikrai yra daug ką pažiūrėti, visur galima įlipti ir pasėdėti, dar ir vairą pasukioti - o ko gi daugiau reikia vaikui :) Malonus vaikinas atrakino "slaptus" garažus su senovinėm patrankom, pasakė, kur slepiasi tankas ir šiek tiek papasakojo apie pačius automobilius.













Garantuotai tai yra ir mažų, ir vidutinio dydžio, ir didelių berniukų rojus, bet patiks ir mergaitėms :)
Rekomenduoju visiems ir visoms.
Šita vieta yra važiuojant nuo Olandų žiedo Olandų gatve dešinėje pusėje vos išvažiavus iš žiedo. Paaiškinau tai labai moteriškai, bet manau, kad vieta aiški :)
Dideliems 4 Lt, mažiems - nemokamai.

1 komentaras:

  1. Geras. Aš viena iš to didelio procento, kuris skaitė užrašą šimtus kartų, visus kartus galvojo: "o, reiks čia užsukt", ir vis dar nebuvo užsukusi :D Bet dabar jau tikrai reiks, net nesitikėjau, kad ten tokia nemaža ekspozicija už tokią juokingą kainą. Ačiū už informaciją ;)

    AtsakytiPanaikinti