Dubenėliui pomidorų padažo reikės:
5 pomidorų
1 svogūno
1 čili pipiro (tiems, kurie mėgsta degančią burną)
Balzamiko acto
Šviežių bazilikų ir šviežios kalendros
Pirmiausia pomidorus užpilame karštu vandeniu ir nulupame odeles. Smulkiai supjaustome svogūną ir pipirą. Metame į keptuvę su alyvuogių aliejumi troskintis. Per tą laiką kūbeliais supjaustome pomidorus ir verčiame juos į keptuvę su svogūnais ir pipirais. Padruskiname, įpilame tris valgomuosius šaukštus balzamiko acto, šiek tiek vandens ir paliekame troškintis. Tuo metu smulkiname didelį pundą šviežių žolių ir dedame jas į keptuvę. Dar patroškiname 20 minučių ir viskas - padažas baigtas.
Padažas tikrai aštrus.
Padažas tikrai aštrus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą