Tešlai reikės:
3 kiaušinių
3 v. š. majonezo
3 v. š. miltų
Įdarui reikės:
Svogūno
Pomidoro
Saliero stiebo
Tuno
Pomidorų padažo
Prieskonių
Žolelių
Sūrio
Arba to, ką turime šaldytuve
Darbo eiga:
Iš kiaušinių, majonezo ir miltų užmaišome tešlą. Tešla turi būti pakankamai skysta (kaip košė). Iškrečiame tešlą į kepimo indą. Ant tešlos pilame kelis šaukštelius pomidorų padažo, išdėliojame riekelėmis supjaustytus pomidorus, svogūnus, plonais griežinėliais supjaustytą saliero stiebą, konservuoto tuno gabalėlius, pabarstome mėgstamomis žolelėmis ir prieskoniais. Pastaba: į šią picą niekuomet neberiu druskos, kadangi tešla ir taip būna pakankamai sūri.
Picą kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 30 minučių. Tuomet gausiai arba ne taip gausiai apibarstome sūriu ir šauname į orkaitę dar kokioms 10 minučių (kol sūris išsilydys).
Mano šeimoje šis patiekalas gaminamas tada, kai norisi greitai pavalgyti, o misteris šaldyduvas nieko doro nesiūlo. Improvizuojame iš tų produktų, kuriuos randame. Tai mano vyro viengungiškų dienų patiekalas, kuriuo mane vis vaišindavo.
3 kiaušinių
3 v. š. majonezo
3 v. š. miltų
Įdarui reikės:
Svogūno
Pomidoro
Saliero stiebo
Tuno
Pomidorų padažo
Prieskonių
Žolelių
Sūrio
Arba to, ką turime šaldytuve
Darbo eiga:
Iš kiaušinių, majonezo ir miltų užmaišome tešlą. Tešla turi būti pakankamai skysta (kaip košė). Iškrečiame tešlą į kepimo indą. Ant tešlos pilame kelis šaukštelius pomidorų padažo, išdėliojame riekelėmis supjaustytus pomidorus, svogūnus, plonais griežinėliais supjaustytą saliero stiebą, konservuoto tuno gabalėlius, pabarstome mėgstamomis žolelėmis ir prieskoniais. Pastaba: į šią picą niekuomet neberiu druskos, kadangi tešla ir taip būna pakankamai sūri.
Picą kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 30 minučių. Tuomet gausiai arba ne taip gausiai apibarstome sūriu ir šauname į orkaitę dar kokioms 10 minučių (kol sūris išsilydys).
Mano šeimoje šis patiekalas gaminamas tada, kai norisi greitai pavalgyti, o misteris šaldyduvas nieko doro nesiūlo. Improvizuojame iš tų produktų, kuriuos randame. Tai mano vyro viengungiškų dienų patiekalas, kuriuo mane vis vaišindavo.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą